Uitzonderlijke regeling busvervoer wegens de aangekondigde staking van maandag 30 januari!

Geplaatst 20 jan. 2012 06:58 door Jan Van Dessel   [ 20 jan. 2012 06:58 bijgewerkt door Filip Claeys ]

Geachte ouder,

 

Zoals U wellicht in de media vernomen hebt, is er door de vakbonden een algemene stakingsactie aangekondigd op maandag 30 januari.
Op onze werking van school en tehuis voorzien wij voor die dag  geen grote invloed van deze actie, maar de impact op de diensten van De Lijn en de NMBS zal wel zeer groot zijn.
Dit stelt ons voor het probleem dat het openbaar vervoer die maandag ernstige hinder zal ondervinden, en dat de kans groot is dat Uw kind die ochtend niet, of niet tijdig, te Gent St-Pieters, aan de opstapplaats voor de bus naar Heynsdaele zal geraken.

 

Daarom hebben wij een andere regeling uitgewerkt voor het busvervoer. Uitzonderlijk zal de bus niet op maandag, maar op ZONDAG 29 januari, om 18u klaarstaan aan Gent St-Pieters om de leerlingen naar P.I. Heynsdaele te vervoeren.

Dit is onze enige manier om het busvervoer in deze omstandigheden te laten plaatsvinden.

Wanneer U voor Uw kind geen gebruik wenst te maken van deze busdienst, dient U zelf voor alternatief vervoer te zorgen. Wij danken U alvast voor Uw begrip.

 

Gezien de uitzonderlijke regeling, en de interne organisatie die dit met zich meebrengt, is het
voor ons noodzakelijk om te weten wie van deze dienst gebruik zal maken. Zo weten wij ook of we Uw kind aan de opstapplaats moeten verwachten, of niet. Daarom verzoeken wij U uitdrukkelijk om ten laatste tegen woensdag 25 januari aan de opvoeders van de leefgroep te bevestigen of Uw kind op die zondag 29/01 van de busdienst zal gebruik maken, of niet.

Nogmaals dank voor Uw begrip en medewerking.

 

Met oprechte hoogachting,
 

 

Daniëlle Holvoet                                                                               Jan Van Dessel

Diensthoofd tehuis                                                                            schooldirecteur

Comments