Sportdag op vrijdag 1 december: informatie

Geplaatst 23 nov. 2017 05:29 door Jan Van Dessel

Geachte ouder,

 

Op vrijdag 1 december organiseert P.I. Heynsdaele de jaarlijkse sportdag. Wij bieden de leerlingen dit jaar een kosteloze initiatie aan in diverse sporten.

De leerlingen worden die dag verwacht om 8u30, zodat de bus tijdig kan vertrekken naar het provinciaal domein van Puyenbroeck. Daar wacht de leerlingen tussen 10u en 14u30 een viertal sportieve sessies.

Door middel van een doorschuifsysteem in groepjes, maken de leerlingen kennis met bumperbal, trampolinespringen, schermen en golf. De activiteiten worden begeleid door gekwalificeerde monitors, onze leerkrachten zorgen voor toezicht.

Wat heeft uw zoon nodig?
We vragen dat iedereen sportieve kledij draagt. Afhankelijk van het weer, zullen bepaalde sessies binnen doorgaan, en dus is het zeker nodig dat elke leerling binnensportschoenen mee heeft.

Verder voorzien wij in lunchpakketten voor iedere deelnemer. Geld bijhebben is niet nodig, en waardevolle bezittingen worden ook best niet meegenomen (kunnen verloren gaan, stuk,…), en noch de school, noch de plaatselijke organisatie kan er verantwoordelijkheid over dragen.

Na de sportactiviteiten rijden àlle deelnemende leerlingen terug naar Heynsdaele. Dit om praktische redenen! Daar kunnen koffers en tassen worden opgehaald, waarna de bus op het normale uur naar de stations van Oudenaarde en Gent St-Pieters zal rijden.

Mocht u nog verdere vragen hebben, kunt u steeds met ons contact opnemen.
Wij hopen in ieder geval op een in- en ontspannende dag!

 

In naam van het schoolteam,

Met vriendelijke groeten

 

Jan Van Dessel, schooldirecteur P.I. Heynsdaele

Comments