Ouders gevraagd op de HeynsdaeleCross

Geplaatst 20 mei 2016 03:42 door Jan Van Dessel

vrijdag 27 mei: HeynsdaeleCross: u komt toch ook?

Op vrijdag 27 mei houden wij onze jaarlijkse HeynsdaeleCross. Dit jaar nodigen wij graag ook u uit!

Wat is de HeynsdaeleCross?
Sinds een aantal jaren houden wij op ons domein jaarlijks een loopactiviteit tijdens de maand mei. Deze activiteit kadert in het gezondheidsbeleid van de school. Onze bedoeling is daarbij niet om de snelste, beste,… atleet te selecteren met een wedstrijd, maar om iedere deelnemer een winnaar te laten zijn. Deelnemen aan de Cross is winnen!
Iedere deelnemer stelt zich vooraf een doel (zoveel ronden lopen van 1.3 km), en traint gedurende een aantal weken voorafgaande. Tijdens de Cross zelf worden alle deelnemers aangemoedigd om dit doel ook echt te behalen of zelfs te overtreffen. Onze leerlingen leren zo ook mekaar positief te ondersteunen tijdens een opdracht!

Sponsoring
Jaarlijks geven wij ook de mogelijkheid om onze deelnemers te sponsoren. Dit moedigt hen aan om niet op te geven tijdens het lopen.
De opbrengst is zeker niet het hoofddoel hier. Maar wat er aan sponsorgeld binnen komt, dient integraal voor sportmateriaal voor onze leerlingen. U kunt sponsorkaarten bekomen tijdens het oudercontact, via het schoolsecretariaat, of op de dag zelf. Niet verplicht, uiteraard!

Zelf komen aanmoedigen!

Dit jaar kunt u uitzonderlijk zelf komen kijken naar de HeynsdaeleCross, om het gebeuren mee te maken, en om zelf te supporteren. Wij nodigen u graag uit, en bieden u ondertussen een gezond maar heerlijk drankje aan!

De timing:

12u15: verzamelen op de speelplaats

 

12u35: start 2ste grote Heynsdaele cross

 

14u45-15u: einde cross

 

Het enige wat wij van u verwachten, is een seintje vooraf dat u komt!
Dit kan via het schoolsecretariaat: 055/23.09.56, of per mail: info.school@heynsdaele.be

Met vriendelijke groeten,

Het schoolteam

Comments