Onze BuSO school PIHeynsdaele wordt Richtpunt campus Ronse!

Geplaatst 19 sep. 2019 02:27 door Jan Van Dessel

PI Heynsdaele in Ronse wordt Richtpunt campus Ronse

    • Ronny De Coster 
  • 12 september 2019 
  • 12u23
Directeur Jan Van Dessel en Technisch Adviseur Coördinator Ronny De Schrijver. Richtpunt campus Ronse Directeur Jan Van Dessel en Technisch Adviseur Coördinator Ronny De Schrijver.
RONSE In de loop van dit schooljaar krijgen alle provinciale scholen een nieuwe naam. PI Heynsdaele in Ronse wordt Richtpunt campus Ronse.

De provincie maakt de namen van haar onderwijsinstellingen eenvormig. Ze kiest Kiempunt voor haar lagere scholen, Richtpunt voor het secundair onderwijs en de scholen voor volwassenenonderwijs zullen CVO Groeipunt heten.

De drie nieuwe namen zijn korter en krachtiger. Om de scholen te onderscheiden krijgt elke school ook een campusnaam. Zo krijgt PI Heynsdaele de benaming Richtpunt campus Ronse.

Eigenheid in de verf zetten

“Ons provinciaal onderwijs krijgt een nieuw gezicht. Om onze eigenheid meer in de verf te zetten, voeren we een vernieuwing uit op het vlak van communicatie. Het beginpunt van deze vernieuwing is het invoeren van drie nieuwe sterke namen in de loop van het schooljaar 2019-2020”, motiveert gedeputeerde Kurt Moens, bevoegd voor Onderwijs.

Comments