Bericht wetenschapsweek van 24 tot 28 oktober

Geplaatst 6 okt. 2016 03:16 door Jan Van Dessel

Vrijdag, 7 oktober 2016

Betreft: wetenschapsweek 24/10/2016 tot en met 28/10/2016

 

Beste ouders, voogd, leerling

 

In de week van 24 oktober tot en met 28 oktober worden er in Vlaanderen verschillende workshops uitgewerkt om leerlingen informatie te bieden rondom ‘wetenschappen’. Onze school schreef zich ook in voor enkele workshops om de leerlingen kennis te laten maken met verschillende studiemogelijkheden binnen Heynsdaele en om ook hun kennis uit te breiden van de specifieke studierichting die ze reeds volgen.

Concreet ziet de wetenschapsweek er als volgt uit:

Op maandag 24 oktober gaan de eerstejaars (1B) naar Aalst voor de workshop Creatieve Bruggen Bouwen. De leerlingen vertrekken hier om 11u20 en krijgen een lunchpakket aangeboden door de school en een drankje door de organisator. De externe leerlingen dienen dus geen eigen lunch mee te brengen. De workshop duurt tot 15u, dus de leerlingen zullen vermoedelijk rond 16u hier terug zijn, afhankelijk van het verkeer natuurlijk.

Op dinsdag 25 oktober gaat de 2de graad (dus alle derdes en vierdes) naar Elsene voor de workshop Fotonica, een lichtshow met LED’s, … De leerlingen vertrekken hier om 8u30 en krijgen een lunchpakket aangeboden door de school en een drankje door de organisator. De externe leerlingen dienen dus geen eigen lunch mee te brengen. De leerlingen zullen vermoedelijk om 14u terug op school zijn, waarna de lessen gewoon verder gaan tot 16u40.

Op donderdag 27 oktober gaan de tweedejaars (2A en 2B) naar Aalst voor de workshop Creatieve Bruggen Bouwen. De leerlingen vertrekken hier om 11u20 en krijgen een lunchpakket aangeboden door de school en een drankje door de organisator. De externe leerlingen dienen dus geen eigen lunch mee te brengen. De workshop duurt tot 15u, dus de leerlingen zullen vermoedelijk rond 16u hier terug zijn, afhankelijk van het verkeer natuurlijk. De lessen gaan gewoon door tot 16u40.

 

Met vriendelijke groeten,

De begeleidende leerkrachten en de directie

Comments